Reuze Gezond
Image default
Diensten

Fysiotherapie Houten helpt bij klachten van ziekten

Bij fysiotherapie Houten wordt je goed geholpen bij het herstellen van het lichaam.

Zo heb je misschien een blessure opgelopen bij het sporten of tijdens het werken. Deze blessures en klachten kunnen goed worden verholpen bij de fysiopraktijk. Het is belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurd. Het lichaam is namelijk iets, waar we dagelijks mee te maken hebben en waar we op rekenen. Ook als je een luie dag hebt, beweeg je nog met je lichaam. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk te worden geholpen bij klachten.

Bij Fysiotherapie Houten komt er geen wachtlijst aan te pas, waardoor je al snel terecht kunt met jouw klachten.

Klachten bij chronische ziekten

Heb je last van een chronische ziekte? Hier kunnen namelijk veel klachten bij komen kijken. Zo kan het zijn dat je minder goed kunt bewegen dan voorheen of misschien veel pijn hebt op een plek. Ook zouden er klachten kunnen ontstaan als gevolg van de medicijnen die je neemt tegen de chronische ziekte.

Deze klachten kunnen vervelend zijn en uiteraard wil je hier zo snel mogelijk vanaf. Met de klachten die zorgen voor pijn, kun je langs bij de fysiotherapie Houten. Hier zal met jou gekeken worden naar de klachten en zal er besproken worden hoe dit zal worden behandeld. Op die manier zullen de klachten verminderen en misschien wel helemaal weggaan. 

De klachten na corona

Afgelopen jaren is corona een flinke ingreep geweest. Vele mensen hebben helaas niet kunnen ontsnappen aan het virus en hebben klachten gehad. Het kan zo zijn dat je door corona lichamelijke klachten als bijvoorbeeld rugpijn hebt gekregen.

Bij velen zijn de klachten gebleven, terwijl de quarantaine periode al wel voorbij was.

Dit kan komen doordat je minder beweegt dan normaal als je ziek bent. Nu is gebleken dat fysiotherapie een goede werking heeft met een positief effect. Dit geldt niet alleen voor de ziekenhuispatiënten, maar voor iedereen die corona heeft gehad.

Op deze manier kom je helemaal van je klachten af!