Reuze Gezond
Image default
Aandoeningen en ziekten

Kartonnen doos op maat bestellen

Kartonnen doos op maat is ideaal voor het versturen van producten. U kunt namelijk zorgen met een doos op maat dat uw  producten veiliger verstuurd worden dan met een reguliere doos. Bij een reguliere doos dient u namelijk altijd op te vullen. Met veel producten is dat natuurlijk geen enkel probleem. In sommige gevallen is opvulling van een pakket zelfs essentieel om een product goed aan te laten komen.

Maar in andere gevallen kan het zijn dat een maatwerkdoos weer zorgt dat er minder lucht verstuurd word en dat er niet onnodig opgevuld word in het pakket. Voor alles valt wat te zeggen. Daarin is een doos op maat vaak een goede oplossing, maar dus ook niet altijd. Het is wel zo dat u bij een doos op maat geheel zelf de karton kwaliteit kan bepalen en ook de gewenste kleur. Dat is in sommige gevallen wel heel belangrijk. Omdat een standaard doos in een misschien te lichte kwaliteit aangeboden word of dat u teveel betaald omdat een doos in een te zware kwaliteit word aangeboden.

Heeft u interesse in een advies voor een doos op maat van een van onze specialisten dan staan wij graag voor u klaar. Dan lopen we met u even door wat voor u belangrijk is en wat verstandig is. In veel gevallen maken we ook een sample voor u zodat het eerst even getest kan worden alvorens u een bestelling plaatst.

https://www.123kartonnendozen.nl/webwinkel/nl/dozen-op-maat/g-70